#USA Blue Apron, Sweetgreen & Maple founders on how to grow your food startup

//

Ilia Papas (Blue Apron), Caleb Merkl (Maple), Nicolas Jammet (Sweetgreen) The food industry is going through an interesting shift in the U.S. We’re moving away from an era of processed food and microwave meals, to one where people are increasingly concerned about the kinds of foods they’re eating, their freshness, sustainability, healthiness, and other factors. And yet, we still crave the convenience that comes with pulling through the drive-thru at… Read More

from Startups – TechCrunch http://ift.tt/1YjN0BK

Ce contenu a été publié dans #USA par Startup365. Mettez-le en favori avec son permalien.

A propos Startup365

Chaque jour nous vous présenterons une nouvelle Startup française ! Notre pays regorge de talents et d'entrepreneurs brillants ! Alors partons à la découverte des meilleures startup françaises ! Certaines d'entre elles sont dans une étape essentielle dans la vie d'une startup : la recherche de financement, notamment par le financement participatif (ou crowdfunding en anglais). Alors participez à cette grande aventure en leur faisant une petite donation ! Les startups françaises ont besoin de vous !